torsdag 14 oktober 2010

Nya kommentarfunktioner

Jag har raderat några kommentarer i bloggen som bröt mot våra regler. Kommentarerna hörde inte till ämnet och de innehöll ett grovt språk som inte passar i en svenskblogg. Bloggandet är delvis en träning i att  innan man skriver något själv kunna avgöra vad som är lämpligt att skriva här. Skribenten/skribenterna valde att kommentera anonymt vilket ju kan tyda på att man kände att man inte kunde/ville stå för det man skriver.

Jag vill att man ska kunna vara stolt över det som skrivs i bloggen och vår blogg kanske läses av andra elever, lärare och personal på skolan. Då känns det tråkigt med oseriösa kommentarer.

Jag vill inte heller ägna tid åt att radera olämpliga kommentarer. I stället begränsar vi nu kommentarfunktionen i bloggen. Det innebär att de som kommenterar måste ha ett Google-konto.

I början av terminen fick ni ett papper som innehåller inloggningsinformation till Google apps. Följ instruktionerna där för att skapa ditt Googlekonto eller skapa ett här. Den anonyma kommentarfunktionen stängs helt från och med i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar